Zarezerwuj stolik

NIFTY No. 20

Spotkajmy się

NIFTY No. 20 jest nowoczesną restauracją serwującą świeże, sezonowe dania przygotowane przez Szefa Kuchni Sergiusza Hieronimczak. Idealne miejsce, żeby zjeść, wypić i miło spędzić czas.

Autorska kolacja Bartosza Fabisia

Cztery pory roku

Pierwsza i jedyna w Poznaniu kolacja poświęcona wyłącznie deserom! Menu wieczoru oparte będzie na czterech deserach inspirowanych czterema porami roku oraz zaskakującym intermezzo. Kolacji będzie towarzyszyć pairing koktajli przygotowany przez Krzysztofa Studzińskiego.

Termin: 25 maja 2019, godzina 19:00
Cena: 160 zł
Bilety: https://v6.upperbooking.com/pl/booking/voucher/wrap/purohotelpoznan/137835?fbclid=IwAR3YntSbPoV3cufkYVJ_kwLlA7Zy-_BPXzwA3P3kX6EDNVC4SJHmADahVFk

Pomysł

Nie ma jak spotkania przy jedzeniu. Nasza kawiarnia, bar i kuchnia serwują eklektyczne dania. Podobnie jak nasi goście, każde z nich ma własną historię.

Menu

Każde danie opowiada historię

News & events

20.05.2019

WEEKLY SPECIALS

Lunch w NIFTY No. 20 - zestawy, dania wegańskie i kanapki. Sprawdźcie, co przygotowaliśmy dla Was w tym tygodniu!

25.05.2019

CZTERY PORY ROKU

AUTORSKA KOLACJA DESEROWA BARTOSZA FABISIA

Skontaktuj się z nami

Podziel się opinią.

Możesz wypisać się w każdej chwili. Obiecujemy nie spamować!